Tyréns laddar upp med lunchträningar inför Skatås mörkaste

Tyréns är konsulter inom samhällsbyggnad och göteborgskontoret laddar upp inför ännu en start i Skatås mörkaste. Vi har träffat detta gäng som laddar upp med lunch-intervaller i centrum. I utmanas de av flera andra företag som t.ex. ICtech, Sweco, AkzoNobel och Karaten bygg. Vill ni också vara med på Skatås mörkaste? Anmäl er till loppet.

Berätta lite om hur ni på Tyréns laddar upp tillsammans inför Skatås mörkaste. Vad har ni för gemensamma träningar eller är det peptalk på jobbet som gäller?
– På Tyréns har vi kört löp-luncher från kontoret en gång i veckan. Oftast har det faktiskt blivit intervaller, det blir ju roligare när gruppen kan hålla ihop. Tyvärr är kontorets läge alldeles för centralt så för att simulera lervälling söker vi nu efter lergropar eller byggschakter att springa våra intervaller i, säger Tim Björkman.

Vi vet ju sedan tidigare att ni gillar våra lopp (Skatås mörkaste och Skatås ryggar). Berätta gärna lite vad det är som lockar med just våra lopp.
– Naturen. Ett stadslopp kan ju lätt bli lite enformigt, i Skatås skogar är varje steg en ny utmaning och tryter orken kan man alltid sänka tempot och njuta av naturupplevelsen. Sedan är stämningen alltid på topp och framför allt Skatås mörkaste är ett väldigt gemytligt och mysigt arrangemang.

Sist men inte minst bjuds det ju på hamburgare efter loppet, samt att det erbjuds trevliga alkoholfria drycker i Skatås mörkaste bar. Kommer ni stanna för hamburgare och bar efter loppet?
– Givetvis. Skatås Mörkaste blir inte fulländat förrän svettlukten bytts mot grill-doft.

Vi önskar Tyréns och övriga lycka till den 10:e november!